Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändigt konstverk


VERKLIGHETEN TITTAR IN

 

 

 

det står en värld utanför mitt fönster

just mitt fönster tittar genom mitt mönster

jag undrar vad du värld vill med mig 

 

 

det dundrar och brakar ifrån dig

det flyger dammkaskader från marken

det hörs barnskrik och gråt från parken

 

 

fågelsången kan inte höras mer idag

knastret från trampande skors svirrande 

bilars bullervågor når örat avgaser inandas jag

 

 

det sugs in till mina sinnens irrande

mina ögon som i fönstret sitter stirrande

världen går sönder i ett tyst klirrande

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-26 12:15



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande och stark dikt!
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP