Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EVIG VÅR

tack för varje dag jag får

tack för varje dag som går

och när ingen återstår

landar jag i evig vår

 

 

evig vår

långt från i går

utan minnen

utan spår

ingen röst

som förebrår

ständig frihet

ständig vår

 

 

endast Gud vet när jag drar

Han som är min vän, min Far

vet hur länge jag har kvar

och om flytten ska bli snar

 

 

evigheten ljus och lång

möter jag med segersång

och när världen här känns trång

vet jag ALLT blir bra en gång

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2016-04-28 10:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar dikt!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP