Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Ett litet collage med överblivna kanter från akvareller klippta med sicksacksax


Trasmattan

 

 

 

en trasmatt utav lump

sådant någon kastat ut

blir till en skönhet rullad ut

lycklig varje bortglömd stump

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-28 16:36



Bookmark and Share


  ULJO
Du är ju beundransvärd
2016-04-28

  M.Eta
Med lite fantasi blir det konstverk av mycket. Fint!
2016-04-28

  Päronsplitt
Lump till lump blir njutbar helhet. Fint coolt och berättande. Tycker om din text.
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP