Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


tung dimma som aldrig lättar/katt och råtta lek

 

 

under de stilla mötet sitter de

tankarna som borde stannat 

aldrig blivit väckta till liv idag

 

känner en obönhörlig frustration

över tillståndets krampaktiga is

som jag vill kasta mig ut över nu

 

likt en glasklar vinter is griper nuet tag

i en tung dimmas inkapslande närvaro

inte någonsin kan de se till barns bästa

 

han skall leka tyst och stilla inte störa nu

detta svider att förstå pojken osynliggörs

i dimma som aldrig lättar ska pojken bo

 

jag vill bygga en räddande bro av vindburen tröst

sända till honom hjärtsignaler så att han blir fri

fri från bördan ansvaret att bära sin mors sjukdom

 

varför ska pojkar och flickor vara motivation kryckor

åt föräldrar som inte mentalt kan stå på benen själva

vad för en mentalitet är att offra barns lekfullhet frihet

 

de utstår en katt och råtta lek med sina mjukdelar som

insats, barnet kommer hamna i en fälla där det förtas

När ska barns bästa stå i fokus? När ska barnen få frid?

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-29 14:42



Bookmark and Share


  ULJO
Djupt berörande skrivet
2016-04-29

  Fem hjärtan VIP
Din fina text berör på djupet!
2016-04-29

    ej medlem längre
i himmelriket får vi tro.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP