Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS SAGA

 

Dina läppar

skänker mig

röda rosor

 

berättar passionerat

den vackra sagan

om vår kärlek

 

där du för alltid

är min kung

jag din drottning

 

klädda i lustens

hudkostym

av finaste snitt

 

jag i guldskor

med klack

och läppar röda

 

du i solblekt hår

och morgonens

heta längtan

 

sammansmälta

två till ett

i vårt eget rike

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-30 17:05



Bookmark and Share


  mike irow
en dikt att följa leva vilja vara längre till...
2016-05-09

    Dan Myrbeck
Fin kärleksskildring!
2016-05-02

    ej medlem längre
Sensuellt och passionerat. En dikt att tycka mycket om!
2016-04-30

  Fem hjärtan VIP
Helt ljuvlig den vackra kärleksdikt!
2016-04-30

  ULJO
Underbar kärlek
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP