Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget konstverk


Det är en gåva

 

 

det är en gåva denna dag

en gåva att jag är jag

 

du är gåvan i att du finns

att allt det vi har vi minns

 

en gåva att ha en vän

att veta vi ska ses igen

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-01 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fintext
2016-05-02

  Marianne Räf
Fint om ovärderlig Vänskap.
2016-05-01

  ULJO
Fint skrivet med rim
2016-05-01

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt med mycket känsla till en kär vän!
2016-05-01

    Peter Söderqvist
Glatt rimmad, livsglädje dikt.
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP