Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade söner, ni är mitt allt! <3


Närmast mitt hjärta

Närmast mitt hjärta
bar jag dig
tills den dag
du valde komma ut i världen.

Så liten, skär och ljuvlig,
och full av nyfikenhet och livslust
formade du ditt liv.

Du prövade dina vingar,
och oräkneliga gånger föll du,
men du reste dig igen
med samma livsglädje som alltid.

Dina fotavtryck är för evigt i mitt hjärta.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-02 11:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart!
2016-05-02

    ej medlem längre
En fantastiskt vacker text!
2016-05-02

  DominiQueen
Så vackert att läsa äkta Mammakärlek för en oönskad, lägger sig vackert i hjärtat, så fint när allt är bra.
Tack.

LOVELIGHT
DominiQue
2016-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP