Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPINDELNS NÄTVERK

man är fångade i spindelns nätverk

det är väldigt svårt att komma loss

man vill sitta fast i spindelns nätverk

därför väljer man att inte slåss

spindelns nätverk är som en förtrollning

och dess offer har försatta i trans

för hypnosen är den nya hållning

som ger vardagslivet skön substans

det är flykten till kontroll som gäller

och den maniska fixeringen

som ett märkligt parallellsamhälle

där en spindel är regeringen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/5 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-05-03 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP