Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Uteliv

 

 

Nu är det dags för uteliv.
Våren, den kom ju med jättekliv.

Riv i rabatten och sådd av små frön.
Till hösten sen, då får vi vår lön.

Solen skiner och himlen är blå.
Tänk så gott man kan ha det ändå.

Hinner inte att sitta inne.
Fyller med våren hela mitt sinne.

Tillsammans  jobbar vi hela familjen.
Vilar och kopplar av, det gör vi sen.

Vi här, kanske ses under regniga da´r.
Nu så är denna vårdikten klar.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 554 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-05-03 21:28



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig vårdikt, gillar den mycket!
2016-05-25

  mike irow
en vacker vårdikt!!
2016-05-16

  överlevaren VIP
Gillar, bra!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Finns bara ett ord UNDERBART :)
2016-05-08

  Anya VIP
Härligt med våren och vackert med vitsipporna. Blir glad av din dikt.
2016-05-05

  Olof Lagerhorn VIP
Så kom den då, våren, och med den denna sköna hyllningsdikt till dess glädje, liv och värme!
2016-05-04

  aol
Härlig vårdikt.
2016-05-04

    GG
En bra skildring av vårens ankomst och det uteliv som den skänker. Jag kunde känna doften av friskt gräs och jord när jag lästen den. Fint!
2016-05-04

    ej medlem längre
Vilket engagemang när alla hjälps åt! Det blir säkert lön för mödan med en blommande trädgård!
Fint diktat och vacker bild av vitsippsgläntan!
2016-05-04

  Heikki Hellman
En underbar, uttömmande dikt, nästan ett drama på vers!
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Tack för denna rapport!
Här är också vårfint.
2016-05-04

  Fem hjärtan VIP
Härliga underbara vår! Ja nu ska vi ut och påta och fröjdas i solens sken :-)
Underbara vårkänslor i din fina dikt!
2016-05-04

  Rise Little One
Vårkänslor fr. en riktig naturälskare <3
2016-05-04

    ej medlem längre
Det spritter av vårkänslor i dina ord. Härligt!
2016-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Härlig dikt, glädjen porlar som en vårbäck!
2016-05-04

  Eva Helene VIP
En vårdikt som man inte kan bli annat än glad av och med ljuvlig bild därtill!
2016-05-04

  Ljusletaren
Vad jag saknar att se alla dessa vitsippor. Hittade Tussilago igår. Nu går det fort hos oss. Vi har inte våren som ni utan den kommer med ett skott och sedan så är det försommar osv.

Njut för det ska jag också göra av värmen, utejobb och annat kul.

Tack för fin bild!

/kram
2016-05-04

  Marianne Räf
Trevlig vårdikt!
2016-05-04

  Niliboy
Måtte jag bara komma mig ut....
2016-05-04

  ULJO
Härliga uteliv
2016-05-03

  Max Poisé VIP
Ja!
Våren!
Äsch det känns som om den retade oss i år! Lite, pytte och sen lite snö!

Tack för denna!
2016-05-03

  Ninananonia VIP
Fin dikt.. :)
2016-05-03

  Bibbi VIP
Upplyftande att ta del av.
2016-05-03

  louisegirl
Ja nu kom våren med råge...underbart :)
Jättefint i ord och bild!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet