Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Kyssar"


Strax efter avslöjandet, men inte långt ifrån mordet

 

jag kysser din fot
exklusivt silke
krokodilsko
och hög klack

jag kysser din fot
med håret i golvet 
slutna ögon
och halsen krökt

jag kysser din fot
din gåtfulla charm
bländande skönhet
magnetisk kraft

jag kysser din fot
säljer min kropp
ta du den själv
eller bjud den ut

jag kysser din fot
jag rastar din hund
jag äter larver  ur 
ruttet kött

jag kysser din fot
i ödmjuk vädjan
om att få dig att avstå 
min otrogne man




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-04 20:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
enorm

Skickligt skrivet

Bokmärker
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka