Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning med bläckpenna en lek under skrivarcirkeln på Tellus


Den andra sidan av tonernas existens

 

 

ljud toner harmonier strofer

klanger kvinter terser kvartar

oktaver moll dur diss klaver

ljud är sådant vi hör

toner är sådant vi känner

harmonier får oss att vibrera

strofer sammanlänkar vårt inre

klanger binder samman oss

kvinter leker med vårt inre

terser strider med harmonierna

kvartar får oss att vila i lugn

oktaver ger full vibration i harmonin

moll drar oss ned i stämning

dur drar upp oss sänder sol till hjärtat 

disharmonin driver med harmonin

får oss att trampa i klaveret 

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-08 00:14



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Härlig rytm och samklang i diktens spelande på tangent!
Finfinurligt slut*Mys*
2016-05-08

  DominiQueen
Tack Bokmärker för jag fattar ingenting av detta. En sorg att inte kunna skapa musik som är så gott. Kul att Du förklarade lite, jag kan absolut ingenting om detta, känner igen orden men vet ej vad de betyder alls. Tack.

LoveLight
~ DominiQue
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP