Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det betyder ingenting

Min puls slår hårt

En kärlek utan ljud
livet går i ultrarapid

Kärleken jag bär är stor
en kärlek utan ord
utan en chans

Jag spiller bara tid i mitt liv
som går i ultrarapid

Det betyder ingenting
spelar ingen roll

Det betyder ingenting

Jag är ensam och är rädd




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 440 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-08 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra naket avskalat och starkt <3
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om längtan och saknad!
2016-05-10

  nicol neli
tycker om!!!
2016-05-10

  mike irow
bara ensam bokmärke!
2016-05-09

  aol
Så från hjärtat raka ärliga känslor, så berörande skrivet,
2016-05-09

    Dan Myrbeck
Ärligt och bra om
känslor.
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Du berör med dina fina ord..
2016-05-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är så många som är ensamma och rädda nu - Så jag skall inte alls komma och säga sen att rädslan är det första som måste brytas och sedan kan vi komma ur ensamheten också :)
2016-05-08

    ej medlem längre
Din text är kärnfull och berörande! Tycker de två första versraderna, dvs
"Min puls slår hårt

En kärlek utan ljud"
speglar vad dikten handlar om i min läsning - kärlekens vilsenhet. Underbart skrivet! :)
2016-05-08

  Bibbi VIP
Skriver under på Zavanna.
2016-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Naket diktar du om kärlekens längtan och ensamhet.
2016-05-08

  ULJO
Berörande ord. Starkt att skriva om sin sårbara ensamhet på det viset
2016-05-08

    Thalia
Allt är av betydelse, så även dina känslor och ord.
2016-05-08

    ej medlem längre
Känns som en kärlek som skriker ut sin längtan och ber om att få komma hem. Vackert och berörande skaldat.
2016-05-08

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt!
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"