Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älskade racer- skor och en liten cykel i present efter ett lopp*Kärlek* på en cykelsälskades nivå<3


Min älskade passion

En upplevelse stor
Jag skriver ner med mina ord

Att cykla bort en sväng
På min hoj
av egen trampad kraft

Den tar mig ljudlöst fram som poesi utmed vägen
Fysisk utmattning
drömmar om ett mer hälsosamt bättre liv

Jag vet exakt hur långt jag har hem
När jag cyklar bort en sväng

Min cykel ger vind i mitt hår
ett transportmedel som metafor




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 498 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-09 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt levandes gott .)
2016-06-01

  aol
Härligt svävar man med i dikten man cyklar så fritt härligt med dej i vindar som dansar och leker,
2016-05-16

  DominiQueen
Underbar text - frihet med vinden i håret, jag brukar cykla nedför i lycka och säga högt: - Jag flyger!!!
Ultimata lyckan och frihetskänslan nästan befriad från gravitation. Tack för påminnelsen!
LoveLight
~ DominiQue
2016-05-15

  Peter G VIP
Härlig dikt! Cykla är ett nöje så länge man gör det för nöjes skull!
Är man ute på landet och cyklar kan man dessutom få en fin naturupplevelse!

Skön poesi där man kan känna vinddraget!
2016-05-13

  Rise Little One
Annorlunda passion att ta till sig!
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Naturnära glädje!
2016-05-10

  nicol neli
vackert!
2016-05-10

  Ninananonia VIP
Jag älskar också att cykla.. :) Söt dikt..
och snygga racerskor...
2016-05-10

  Bibbi VIP
Så upplyftande.
2016-05-10

  Fem hjärtan VIP
Åh så skönt att ta en härlig cykeltur med vinden i fladdrande hår.. Härlig och glädjefylld text!
2016-05-10

  mike irow
bra...
2016-05-09

  Karina"Kia"
Du ULJO!
Vi kanske möts på racer någon cykelgång.....
bara njuta..stanna upp insupa livets väg som kantas av förgätmigej(Glöm mig ej)
Du skulle vara så vacker ULJO på min cykelväg....vi får se..
Trampa lunk ;)

2016-05-09

  ULJO
Cykling är härligt. Har åkt några varv runt Vättern. Det loppet på 30 mil är en tjusning. Nu är det några år sedan, men det kommer flera lopp om hälsan står bi.
2016-05-09

    Dan Myrbeck
Jag cyklade mycket förr om åren, men nu är jag så bekväm..
2016-05-09

    ej medlem längre
Vilken underbar livsglädje det bor i dina ord. Härligt att få läsa!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"