Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


sekunden

 

 

en evighets sekund

ett litet klick mitt i prick

en bild säger oss mer

ju mer vi på den ser

 

 

jag väntar gärna på fotografen

han som sekunder fångar där

men så pekar jag titta titta där

vips finns sekunden förevigad

 

 

det är bara att se sekunden här

det blev en ekorre så söt så kär

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-10 21:50



Bookmark and Share


  mike irow
finner mig i
denna din underbara dikt!!!!!
2016-05-15

  Fem hjärtan VIP
Ja så är det...Det gäller att hinna fånga det.. Så söt liten ekorre..:-)
2016-05-11

  ULJO
Ja det gäller att vara där och fånga ögonblicket
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP