Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gnällspik !!


Jeremiad



Less på å drömma!
Å, på att vara tvungen
å sova! Glömmer vad
jag drömmer, men vet
att det handlar om en
massa Trubbel i mkt
osköna Omständigheter.

Förut, fick jag för mycket
Fluanxol i Injektionerna.
Det var vådligt, hade en
fruktansvärd Effekt! NU, har
syster givit mig för LITE!
På Pin Kiv !!! Inte heller
bra !! Jag mår dåligt!

För lite av Näring till
hjärna å övrig kropp
är av ondo! Jag vet vad
I-landssvält vill säga!
Hungern suger en på
krafter å man blir slak, som
en urvriden disktrasa !!!

Ensamhet å kärleksbrist,
som pålägg på denna
min misär-macka -- så,
nog, borde jag va´, rätt,
suicidbenägen, - MEN det
går icke för sig; Alla
skulle bli så glada ! !

Så, DET bör inte ske !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-15 11:59



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
jag ger din Jerimiad en applåd - du har ju anledning till gnäll
- bra att du inte tänker göra dina belackare glada med att ta dig av daga!
- önskar att du ger rikligt med glädje till dig själv - sök på glädjefnatt hopp och skratt i minnenas arkiv, i musik eller kanske på en promenad bland fågelsång och träd!
2016-05-15

  överlevaren VIP
Du har stor styrka min vän, det blir bättre och jag önskar dig allt gott!
2016-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är stark! Kan inte se dig ge upp!
2016-05-15

    ej medlem längre
Nej man får inte ge upp. Du brukar klara det mesta!
2016-05-15

    ej medlem längre
Så här talar en nyskapare av ett värderingssystem. Vi behöver Ditt och vi behöver fler. Fint dribbel med ord.
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf