Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUNKROCKSTJÄRNOR

rangordningen och hierarkin
hoppsansa, där sprack visst anarkin!
har du blivit en celebritet?
får jag titta på din lägenhet?
du var med i tv, inte sant?
det gör dig strategiskt intressant
bjuder du på snålskjuts, gamle vän?
får jag köra på din platta sen?

detta ska nu bli min melodi
lite lagom punk och fågelfri
smickrande och klädsamt inställsam
slingrar sig den sirapslene fram
solar sig i glansen, ja minsann
fångas kanske upp av kameran
idealen fick bli språngbrädan
som tog grabben ut ur livsledan


LARZ GUSTAFSSON  160515

 

BOMB THE BASS!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2016-05-15 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP