Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är trött


Änglasköra Liv

Nu slutar mina lekar

Nu går jag till min bädd

Fastän lampan släckes
så blir jag inte rädd

För änglar vakar över mig
både natt och dag

Högt där uppe

Ser min allre bäste vän dig




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 531 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-05-18 00:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oavsett avstånd så finns alltid vännen där :)
2016-06-01

    Dan Myrbeck
Grattis till Uppmärksammad text!
Vi ligger bredvid varandra.
Härligt!
2016-05-23

  mike irow
gripande vackert helt enkelt...
med...högt där uppe
Ser min allre bäste vän dig
2016-05-19

  Fem hjärtan VIP
En fin dikt som andas trygghet!
2016-05-18

    Dan Myrbeck
Andas fin omtänksamhet.
2016-05-18

    ej medlem längre
Varma trygga ord från din poetiska penna.
2016-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin trösterik text, förmedlar trygghet, lugn och harmoni!
2016-05-18

  Rise Little One
Tryggheten famnar en här ...
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Så fin :)
2016-05-18

  Quasimodo
En skön känsla av trygghet och tillförsikt ger denna dikt!
2016-05-18

  ULJO
Så fint skrivet om den trygghet änglarnas ljus ger oss
2016-05-18

  Bibbi VIP
Underbart.
2016-05-18

  Nils-Robert
Så fin dikt och om trygghet.
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"