Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diverse prat.


Glädjens Gyllene Galoscher


Vill väldigt gärna gå i
Glädjens Gyllene Galoscher.
De ska smita tajt å
skönt om mina vader!

Å, jag ska gå i ett Rus
av likör å honung ...

Min sköna, skära sommarkofta
värmer så gott i de gråkalla
vindbyarna i Våren. ~~~~~~

Är jag Ingens Favorit ?

Skrev mig igenom min
Gårdag å fann en skog
av dikter, då jag vakna´
på söndagens morgon.

Vill inte gråta fienden lycklig!

Se mig, i min hukade position!

Att va´ riktigt kär är, väl,
å offra sitt hjärta --
till Kärlekens Gud ...

Finnes det ångervecka
på Förälskelse ?

Jag letade efter honom, -
- Mannen med stort M, -
han som skulle förvandla
min Tillvaro, -- hela den
långa evighetssommaren !

Det var i vintern jag fann honom.
Då, jag minst kunde ana det !

Där ser man !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-19 13:46



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja kärleken kommer och går höst som vår.
2016-05-20

    ej medlem längre
Glädjens galoscher, det låter mysigt! Fina reflektioner om livet och kärleken!
2016-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint om kärleken, som kan komma när man helst anar.
2016-05-19

  M M Mannheim VIP
Fri form som fängslar med känsla och kärlek.
2016-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet, både det ljusa och det mörka.
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf