Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är vinden som fångade mig när jag kupade min hand och bjöd upp till dans på rosenvattens glans


Våran värld och Din

Jag ser endast dig
Min älskade vän

Från planeternas vagn
Jag en Marsvind

Bär rosenvingar
ett vackert bud

Välkomnar dig

Ringblomma
Som till sängs med solen går




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-19 23:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hur underbar som helst! :) Gillas mycket <3
2016-06-01

  Hon kallar sig poet VIP
Ljuvlig text, många vackra ord i den. Får en skön känsla av att läsa den!
2016-05-23

  Ninananonia VIP
Åh vad vackert.. :)
2016-05-22

    Dan Myrbeck
Instämmer med Zavanna!
2016-05-20

    ej medlem längre
Vacker poetisk känsla i din fina dikt.
2016-05-20

  Quasimodo
En välkomnade vind som viskar i kvällningen i dalande ljus i ett bud om att nya dagar kommer och blir, vackert!
2016-05-20

  mike irow
varje vers som misterium
som bärs av vinden
från självaste början till självaste slut...
dina dikter utvecklades till jordens
vackraste blommor din denna dikt
är som sjöstjärna i ett
korpsvart hav....
bokmärke
2016-05-20

  Solstrale VIP
Underbart skaldat, naturens metaforistiska lyrik!
2016-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text!
Läser och njuter.
2016-05-20

  Nils-Robert
Så fin poesi. Så tolkningsbart.
2016-05-20

    ej medlem längre
Texten är väldigt ljus, befriande och får mig att le. Särskilt
"Från planeternas vagn
Jag en Marsvind"
och
"Ringblomma
Som till sängs med solen går"
Mjukt, ljuvligt, fullt av vår. :-)
2016-05-20

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2016-05-20

  Fem hjärtan VIP
Såå ljuvligt vackert du skriver!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"