Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom


Till dig som vandrar ensam// tonsatt sångtext från 2011

 

till dig som aldrig har älskat

till dig som glömt hur man gör

till dig som söker en mening

och till dig som ingen ser eller hör

när jag vandrar genom nattregn

i stadens villa kvarter och till dig

som ville något mer ta din chans och berör

 

refräng: 

// : till dig som vandrar ensam

sjunger jag min sång : // 2*

 

till dig som aldrig sett himlen du som gått

med ditt huvud böjt ned och till dig som

känt dig nedtryckt under massorna

som tvingar dig ned - men lyft ditt ansikte

mot solen och se hur världen mot dig ler

och till dig som trott att du var

ensam om att känna så här

 

refrän:

//: till dig som vandrar ensam

sjunger jag min sång :// 2*

 

till dig som aldrig har vetat

eller kunnat förstå att du är

älskad och att du är behövd

och när jag vandrar genom 

nattregn ser jag människor

i nöd ja för en kärlekslös värld

lämnar människan åt sin död

 

refrän:

//: till dig som vandrar ensam 

sjunger jag min sång :// 2*

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-20 10:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar tröstande sång...
2016-05-22

  ResenärGenomLivet
En jättefin sångtext...tänkvärd och bra...
2016-05-21

  walborg
Väldigt fint text - med rytm också
2016-05-20

    Peter Söderqvist
Välskriven, med ett fint budskap.
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP