Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodsdag

 

Ännu en dag

med hjärtats slag

ännu en dag att sakna

 

ännu ett hopp

om blom ur knopp

att magnolian skall vakna

 

ännu en stund

med apellund

och hasseln gröna hänge

 

ännu en vår

och ännu en tår

för en längtan som levat länge




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-23 08:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vemodsvackert
2016-05-24

  Magdalena Eriksson VIP
Jättefint
tycker om din stil
exakt och sparsmakat
2016-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och längtan diktar du så levande om i vårens tid.
2016-05-23

    ej medlem längre
Starkt Peter!
2016-05-23

  Nils-Robert
Mycket bra. Vemodigt men bra.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP