Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love like pain...

I’m so tired

of my physical prison

I feel like a dead person in a living world

or living person in a dead world




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-17 18:56



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
ja
har inte varit på
puben många gånger
men de andra
verkar må så bra
av att alkoholen flödar
men de är döda på insidan
i alla fall när de inte dricker
och bittra så in i norden
så du har rätt
man kan inte "nå ut"
till andra människor
om man inte är som de
döda på insidan...
vilket idé är det då?
började med kaffe igen
hade hållt in en månad
men abstinensen blev
värre och värre
slutade med att jag
fick ångest om jag
pratade med nån
mer än 5 minuter
alla tar kaffe
den värsta drogen...
så klart man måste
vara en av de...
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP