Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom


Om jag var en gren

 

 

om jag var en gren

skulle du få sitta ned

likt en fågel och vila

bygga bo få en familj

bli en del av livets träd

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-24 21:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin jämförelse!
2016-05-25

  M.Eta
En vacker gren som lockar!
2016-05-25

    ej medlem längre
Så fint och så kärleksfullt. Man kan inte annat än att bli glad.
2016-05-25

  Solstrale VIP
Det bästa är att det krävs inget bygglov för att bli vänner, sitta ned på varandras grenar bygga en skog av vänner!
2016-05-25

  Ninananonia VIP
Härliga ord..och tankar...
2016-05-24

  Fem hjärtan VIP
Åh vilken fin och varm text!
2016-05-24

  ULJO
Så fint och inbjudande. Jag skulle inte tveka utan bosätta mig på din gren
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP