Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Kärleksögonkast / tecknad

 

hon ett yrväder

vimlar fram

han ser henne

fångar henne

 

de krockar

men de har

båda sådana

krockkuddar

 

på sidorna av

kropparna finns

kärlekshandtag

som de håller sig i

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-25 08:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Festligt! Min mage är världens största och bästa krockkudde.

/Tung förf (väger 3-siffrigt)
2016-05-25

    Peter Söderqvist
Det är kärleksrealism.
Vackert.
2016-05-25

  överlevaren VIP
Härlig skildring med glimten i ögat!
2016-05-25

  Solstrale VIP
Ja ni underbara kommentarer ger,,, skrattar jag med,,, nu ännu gulligare och sötare den blev i fond av era uttryck! :) tack från hjärtat!
2016-05-25

  M.Eta
Rolig text och bild!
2016-05-25

  M.Eta
Rolig text och bild!
2016-05-25

  ULJO
Ler lite åt denna gulliga text
2016-05-25

    ej medlem längre
Kärlekshandtag! Underbart helt enkelt...
2016-05-25

    tramp
Hehe rart !
2016-05-25

  Ninananonia VIP
:) kul..och söt..
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP