Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man på bänk


Vad tungt det är när åskan kommer
vinden sliter
vad tungt det är

ofokuserad blick långt borta väntar
ingenting
muller och buller
Gud är grinig

ett mellanrum i tid
som inte ens existerar

när jag sitter här med min flaska
och pissar bort mitt liv




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-05-25 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP