Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid egen bild 5 -öres bron i skymd ;) Pekingstan


Mellan hägg och syren

Naturens apotek
bjuder oss in

Vårsommarens attribut
Till att bli en sommaräng

Krokus
sen sippor överallt
gullviva

Till mors dag
Liljekonvalj
kungen av lilja

Sommarsly
ringblomma i dans

En vacker oskyldig rallarros
står där vajar och gungar
i sensommarvals

Likt ett
Skogsbloss




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 787 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-25 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvligt vackert :)
2016-06-01

  Rise Little One
Wow! Tack för jag fick vara med i en blom - kalas ...blev berusad av skogsblosset och underbara sommardofter!
2016-05-28

  lila fjäderblomman VIP
Dina blomster bjuder intill dans bland barndomsminnen. Tack!
2016-05-27

    Dan Myrbeck
Fin blom-skildring.
2016-05-26

    ej medlem längre
Det doftar om dina ord. Jag njuter och sluter mina ögon inför din målande penna.
2016-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Härlig bukett att njuta av!
2016-05-26

  Quasimodo
En praktfull vårbukett levererar du här full av dofter!
2016-05-26

  Fem hjärtan VIP
En underbart fin och somrig blomsterdikt.. !
2016-05-26

  ULJO
Skön botanik i poesiform. Rallarrosen inte att förringa, den har sin charm

2016-05-25

  Ninananonia VIP
Tycker om din blomdikt...
2016-05-25

  Karina"Kia"
Rallarrosen är en mjölkört..precis som
brudfacklan,rävrumpan och rävsvan..alla står vackra i ett skogsbryn eller på ytterkanten av en äng..även som då ett skogsbloss...vacker färg i rosa och skirat grönt!
2016-05-25

  Blomma-Stjärna VIP
rallarrosen det var järnvägsarbetarnas ros, det har jag hört!
så vackert om blommor i dans, skriver du - påminner mig om att ta tillvara tiden som är - barfota
2016-05-25

  Nils-Robert
Man suger verkligen in hela sommaren
2016-05-25

  Hon kallar sig poet VIP
Snyggt avslut med "skogsbloss", jag tänker på landet. Och Gullviva, Liljekonvalj ligger mig varmt om hjärtat för sådana har man sett många av vid backarna bakom husen, och syrenbuskar också. Gröna och somriga vibbar, lättsam bris och att vara barfota.
2016-05-25

    ej medlem längre
En underbar bild av sommaren bjuder du på.
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"