Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Han gör mig galen

 

jag har ordnat några saker

så att dagen i morgon skall

bli den allra bästa tänkbara 

 

det är så att han min älskling

fyller år och då vill jag ge honom

en fin underbart vacker födelsedag

 

jag är så kär att jag blivit lite galen

fixar och fejar här hemma bonar om

har mysig stämning då han kommer

 

vi äter gott och pratar lite smått sådär

kärleksmjukt och fint så det blir skönt

inom kroppens sinnen vi är ju så kära




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-26 21:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbart!

Läs:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1901658

2016-05-27

  M.Eta
Låter som om det blir en mysig födelsedag med mycket kärlek! Fin text!
2016-05-27

  ULJO
"inom kroppens sinnen vi är ju så kära" Den frasen gillade jag
2016-05-26

  Ninananonia VIP
Mysig och fin...
2016-05-26

    Peter Söderqvist
Fin kärleksförklaring.
2016-05-26

    ej medlem längre
Glittrande av kärlek är dina rader. Jag hoppas födelsedagen blir helt magiskt underbar!
2016-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens låga brinner starkt och klart!
Önskar er en trevlig dag.
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP