Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DU KAN LÄSA MIG

 

 

du kan läsa mig

som en öppen bok

jag ger allt till dig

 

sidorna fylls men

du skriver inte ned

det som är viktigt

 

du kallar dig för min vän

men minns inte vem jag är

framhåller du vet allt om mig

 

så växer dina lögner ut som

svarta vilsekomna svalor i natten

de störtdyker in i fönstren och dör

 

dem som lyssnat till dem

tror det är sanning

därför är lögner

svarta hot mot vänskap

 

/min svärdotter har undanhållit sig, ljugit, manipulerat

skapat en fantasi i sitt psykotiska tillstånd och fått

gehör av myndigheter, privatpersoner, kvinnojour

och nu svävar hon i livsfara därför att innan detta ville

hon ta sitt liv, skadade sig själv allvarligt, det värsta är

att Sebastian 3år, hennes son mitt barnbarn är med henne

och den förälder som är frisk kan inget göra. Min son

och hans son Sebastian 3år lider/ 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-26 22:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tragiskt för alla.
2016-05-27

  Emil Wall
...och det borde nog vara "de som lyssnat till dem" för att vara grammatiskt korrekt - vilket det absolut inte behöver vara i en dikt!

Kanske rentav "de som lyssnat till lögnerna" för att göra det extra tydligt.
2016-05-27

  Emil Wall
Jag uppfattar både sorg, värdighet och desperation i den här dikten, på en och samma gång.

Tog ett tag innan jag lyckades läsa sista två raderna, kanske skulle vara enklare att läsa om "därför är lögner" stod på en egen rad.
2016-05-27

  Sofhia Wirström
Gör ont
inom
utom
Denna kommun
i dag
i Sverige
så mycket fel
2016-05-26

  ULJO
Fint skrivet
2016-05-26

  Ninananonia VIP
Ord som känns i hjärtat..
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP