Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Morgon i Åkersberga Åkers Kanal


Dagens skörd

 

 

skördar denna morgons droppar

fyller varje kärl med det livgivande

vattnets molekylers livsrikedom ger

växternas växtelixir genererar lycka

 

sådden av fjolårets frön gror i myllan

smeker sinnenas längtansrymd helar

hoppet spirar och gror i droppars fall

detta livgivande regn heligt vatten ger




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-27 11:34



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert skaldat!
2016-05-28

  ULJO
Regn är välgörande och du får tillståndet att bli fin poesi
2016-05-27

    Peter Söderqvist
Positiv text, fint skrivet.
2016-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om livgivande regn för grödan, som gror i hopp.
2016-05-27

  M.Eta
Fin text om behövligt regn för växtligheten!
2016-05-27

    ej medlem längre
Fint skaldat om vattnet och det som växer. Skrivet med stor vördnad för livet.
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP