Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haft lite kul när jag skrev den i min tanke till några vänner här Mi,Kt,N-r <3 men den är till Mi


Kärleken är djup

Tyst som en atomubåt jag svävar fram

Långt och länge
känslan havets djup
botten djup

Tar mig fram pingande
Du kan lyssna på mig genom hydrofon....Sk pingar
som en låt av soner

Propellrarna låter mig sväva flyta fram
botten av havets underytan
jag låter bara ...som...Ping....ping....ping...

Kommer jag mera upp till ytan
jag är mer en ut över en in frekvens
likt regn eller kluckande vågskvalp

Jag är högexplosiv i känsla
Kärleken till Du

Kärleken är djup




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 546 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-05-27 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Har läst dikten flera gånger och får nya tankar varje gång..
den är verkligen mångfasetterad. livfull, rolig och lyrisk. Den skiftar i rytm - ibland är den rofyllt flytande, i nästa stund intensiv..
Jag fastnade mycket för första strofen, tycker om den varma och vaggande tonen av djupet som upprepas..
Och de tre sista raderna är helt utsökta! "Jag är högexplosiv i känsla
Kärleken till Du

Kärleken är djup"
Nära och sinnligt!
2016-06-22

  Ninananonia VIP
Den här är så fin full av fantasi.. Gillar...
2016-06-05

  Lars Hedlin
Denna underbara känsla får en att bli svag i stunden men stark i livet <3 kram
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text, skriven med stor känsla och inlevelse!
2016-05-31

  lila fjäderblomman VIP
Sista tre raderna ' Jag är högexplosiv i känsla/ Kärleken till DU/Kärleken är djup '
säger allt.
2016-05-28

  Fem hjärtan VIP
Väldigt bra och vackert skriven poesi!
2016-05-28

  Bibbi VIP
Gillar.
2016-05-28

    ej medlem längre
Underbar poesi.
2016-05-28

    ej medlem längre
Bra text
2016-05-28

  Nils-Robert
Sköna associationer - Tyst som en atomubåt.........- jag är högexplosiv.

2016-05-28

  Quasimodo
Mycket under ytan här som söker alla djup!
2016-05-27

  ULJO
Fin kärlekspoesi du fick till
2016-05-27

  aol
Riktigt bra skaldat,
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"