Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGOT MOGNAR

något mognar

parallellt

två sädesslag

två skilda fält

öst är öst och

väst är väst

och båda vet de

alltid bäst

 

 

kampen hårdnar

striden står

två sädesslag i

nådens år

allt kan inte

vara fel

gör mig

helhjärtad

och hel

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-05-28 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP