Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAZAKSTAN

Vad händer i Kazakstan? Tidningen Internationalen rapporterar i sitt senaste nummer att bönderna i Kazakstan gör uppror.

Landets ledning säljer ut jorden till utländska företag. Tidigare har den tillhört bönderna.

Ett sådant uppror skrivs det inget om i västmedia. Revolten kommer nämligen från "fel" håll.

Hade det varit nordkoreaner eller kubaner som protesterat mot sina regeringar hade tidningarna varit fullsmetade i vår del av världen.

Men nu är det kazakiska bönder som gör uppror från vänster. Liberalmedia väljer att tiga. Det här ligger INTE i deras intresse.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/5 2016

 

Vill även inflika att Ukrainska SSR - d v s Ukraina under sovjettiden - på den tiden var rikare än Polen. I dag är det tvärtom.




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2016-05-28 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP