Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Position Music - Forever Lost [Tom Player - Powerful Emotional Intense]


Blir?

 

Segla i gryning

vakna i liv

hon säger

anden är min smärta

ren och klar

färdig

 

en älskad själ vill tala

vill älska min kropp mitt liv

mina tankar är ett hav i henne

förslutna i varför finns jag?

 

denna dag är en dag

vad är min mening?

med liv?

försöker att finna ord tala

 

själ älskar själ

älskar kropp älskar själ

så mycket kärlek

men inget liv?

 

så vakna då

hon ber dig

vakna nu liv andas

älska var

bara kärlek

njut av livet idag


få mig att vilja finnas

andas andas låt hjärtat hela

mörker blir ljus

vakna nu liv

 

andas

älska var i mörker

mörker är rädsla blir ljus

ljus är kärlek

bara kärlek

njut av livet idag


få mig att vilja finnas

andas andas låt hjärtat hela

mörker blir ljus

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-31 10:38



Bookmark and Share


  Carpen
slingrande frågande text som får mej att fundera på det ofärdiga med kärleken
2016-06-06

  Poesitjejen
Störst av allt är kärleken!
Verkligen fint :)
2016-06-06

  Fem hjärtan VIP
Du skriver verkligen vackert!
2016-05-31

    Peter Söderqvist
En resa i kärleken och själen.
2016-05-31

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja om mitt becksvarta mörker kunde förvandlas till ljus så skulle det ljuset kunna slå ut allt kosmiskt mörker!!!!
2016-05-31

    ej medlem längre
Makalöst vackert.
2016-05-31

    ej medlem längre
jag frågar mig inte varför jag finns. himmelriket är målet med mitt liv. men jag frågar mig varför jag kom omvägen till denna dyngvärld först.
2016-05-31

  ULJO
Det finns som KYREUS of Sweden säger en djup filosofi i dina ord. Tar till mig dem, läser och begrundar
2016-05-31

  rondell
Vackert berörande!
2016-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert.
Berörs av djupet i texten!
2016-05-31

  KYREUS of Sweden
filosofiskt!
2016-05-31

  M:tin
Dina ord berör!!!!!!
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP