Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRK UNDERSTRÖM

en mörk underström av höst

hala grenar mot blygrå sky

en dov, hotfull avgrundsröst

fast Guds nåd är var morgon ny

ett slugt väsande igen

som den gången i lustgården

en kall underström av höst

lien skördar så många män

 

 

LARZ GUSTAFSSON  31/5 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-05-31 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kuslig känsla av kommande förödelse...
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP