Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIKETS RIKEDOM

håll mig lugn

Du som är

fridens Gud

Fader kär

håll mig lugn

håll mig ren

frid i

frälsningsarmén

lugna famn

stilla tid

i förbidan

och frid

oberörd

inte störd

fylld och hel

aldrig körd

 

 

LARZ GUSTAFSSON  31/5 2016

 

JESAJA 9:6

Det är alltså ingen treenighet. Här är ett av bibelorden som bevisar det.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-05-31 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP