Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNESKORT - tanka

Smeksam sommarbris

minnen i Törnrosasömn

vaknar klarögda

händer av solsken smekta

gläntar på kärleksporten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-01 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint framfört!
2016-06-03

  Ninananonia VIP
En vacker port...
i ditt finaste minneskort...
2016-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
smeksamt sensuellt minneskort!
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, så makalöst vackert!
2016-06-01

    ej medlem längre
Underbara ord!
2016-06-01

    Dan Myrbeck
Fina minnen!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP