Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Du och jag bland orden

 

du och jag går ihop bildar en mening

i en ord-ningsam förening bidrar vi

skapar ett vi ordar om de skrivna orden

skickar hälsningar i fin harmonisk ton

berörs förförs blir glada lyckliga fria




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-31 21:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra ordbruk!
2016-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-06-01

    ej medlem längre
Väldans fint! *
2016-06-01

  Fem hjärtan VIP
Underbar text..!
2016-05-31

  Ninananonia VIP
Så fint...
2016-05-31

  ULJO
Strålande
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP