Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All out of love - Air Supply, Ett stenbord i Toscana - Ulf Lundell


Mening?

Jag har sökt efter meningen med livet

en lång tid

jag fann den tidigt men ignorerade den

men du fanns kvar i mitt hjärta



ändå finner jag ingen mening med livet

om jag inte får hålla om dig

krama dig




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 471 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-31 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skör och vacker kärlek.
2016-06-05

  WyS VIP
Igenkännande, precis så!
2016-06-01

  Ninananonia VIP
Fin...
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin