Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


Skrik ditt namn i regnet

 

skrik ditt namn i regnet

ingen hör - nej ingen hör

skrik ditt namn i stormen

det bärs bort till horisonten

 

 

skrik ditt namn till solen molnen

skrik det så världen hör hela dig

skrik i skogens mörker till djuren

berätta för dem vem du är inom dig

 

 

skrik dig fri när du är utom dig se dig

bli till ett eko från en stadig bergsklippa

skrik ditt namn mot en vattenspegel

och du skall se din själs existerande liv

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-02 00:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Är ni säkra på att ni inte vill skrika era namn i regnet! Fastän det är sol kan man då och då behöva höra sin kraft i rösten när man skriker sitt namn... I skogen ekar det så fint, eller över en äng med ett berg och en sjö intill som får det att eka runt runt.... :)
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP