Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmorblockets osynliga minnesanteckningar



fibrernas spastiska gravör
är utvisad -
för gott

(check)

den itusågade damen
i den största sarkofagen
har fått tänderna utdragna

(check)

dvärgen i karolineruniform
har låst sin heimlich manöver -
på sig själv

(check)

svarta blodlinjer
och intentioner i vitt
snärjs av grå bergkristall

(dubbelcheck!)



men på natten
så berövas allt från mig
(även ensamheten)

och låtsasvännerna
fortsätter mobba
(även när de är döda)








Fri vers av Coeur de verre
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-15 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre