Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Balkongens drömmar

 

den varma soliga morgonens röster

de barn som anländer förskolan nu

de ska snart tystna på förskolan där

av mig kallad " förskolan gaphalsen"

barnen tillåts skrika hej vilt rakt ut

medan bygge pågått i flera år som 

hamrar spikar borrar kör tung trafik

gräsklipparen kör när allt annat är tyst

vägens trafik tätnar allt mer det dammar

pollensäsongen dammar frömjöl likt

en grågrön beläggning på möblerna nu

 

jag skall vara tålmodig och är såå duktig

tittar på humlor lyssnar på ljuden de fina

om än de måste sökas mitt i bullret skriken

fågelsången tystnar skatorna skrockar inte 

de har satt sig i skydd i skogens tysta rum

men det blommar och det doftar gott här nu

jag känner mig som om jag reser i himlen

på en flotte med en blomstersoffa präktig

fröjdas lättar ankar ger mig ut på äventyr

täbycentrum röntgenavdelning för nacken 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-02 15:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vardagsbilder, målar du med liv och lust!
2016-06-02

  ULJO
Trevlig vardagsbetraktelser med en berörande auora
2016-06-02

    C lupus
Oj, det är mycket nu - livfullt berättat om alla intryck i försommarens febriga tempo. Hoppas det gick bra på röntgen?!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP