Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan Mirzy


Känslor starkt begär

Går sin egen väg
drömmars framtida väg

Över
Broarna utan gränser

En bubbla av stillsamhet
vibrerande ljus och värme

Förälskelse
En gåta

Men mitt hjärta
Ditt nya land




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 452 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-06-02 19:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fulländat.
2016-06-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra
2016-06-05

    carinamnm
Så varm, så innerlig...och raderna" Men mitt hjärta Ditt nya land"....mmm! :)
2016-06-05

    ej medlem längre
Så ljuvligt, en väldigt varm text som ger positiv energi.
"Förälskelse
En gåta

Men mitt hjärta
Ditt nya land"
Jag tycker mycket om raderna, jag tänker att dikten handlar om någon som möter kärleken för första gången..
2016-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Oh, du tar mig bortom.. ett nytt land. Ja kärleken är alltid ny. Underbart!
2016-06-03

  Lars Hedlin
Oerhört vacker och fint inlindad i härlig känsla!
2016-06-03

    ej medlem längre
En underbar text med djup i.
2016-06-03

  Rise Little One
Wow, några få ord som säger så mycket ...
"Men mitt hjärta
Ditt nya land"
2016-06-03

  Nils-Robert
Poetisk och vackert. Sista strofen är så fint formulerad.
2016-06-02

    ej medlem längre
Fin text som verkligen talar till mig. Drömska formuleringar... så vackra, som t.ex.

"Broarna utan gränser"
2016-06-02

  Peter G VIP
Så starkt och fint du skriver!
En kort dikt som tar mig med på en lång resa!
Gillar skarpt dina avslutande rader!

"Men mitt hjärta
ditt nya land"

Lysande!
2016-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du,texten är som en gobeläng, många fina inslag i varpen!
De två sista raderna är ljuvliga.
2016-06-02

  ULJO
Bra budskap. Tar till mig dina kloka ord
2016-06-02

  Fem hjärtan VIP
Åh, så fint du skriver..! Gillar sista strofen .. Härligt!
2016-06-02

  Quasimodo
En skön och fin känsla ger den här, där framtid utan gränser och vi möter gåtor på nya platser!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"