Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Oliver Shanti and friends- Shamboo Wokantonka


Själ, själ?

Själ, själ,

kom och stanna hos mig.

 

Jag vill vara,

 i dina tankar.

 

Bara finnas där.

 

Känna, känna,

din kärlek.

 

I dig bli hel. 

 

Själ, själ.

 
 
Du viskar mig ord.

 Jag lyssnar och skriver.

 

Själ, själ

 Älskade, ljus.

 

Jag vill vara hos dig.

 I en evighet.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-03 00:46



Bookmark and Share


  Asger_Poet
Så vackert!
2023-04-18

  ULJO
Skrivet av en själ med inre kvaliteter
2016-06-04

  Lars Hedlin
Ljuvligaste av ljuvligast :) kram
2016-06-03

    ej medlem längre
Känner i alla sinnen hur dina ord smeker.
2016-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som går rakt in i mitt inre!
2016-06-03

  Alysse VIP
Så vackert skrivet
om att vända sig inåt
och lyssna till sin själ
2016-06-03

    ADI Nehlin
så vackert och berörande
2016-06-03

    Peter Söderqvist
Fint skriven själ.
2016-06-03

  Carl Mikael Fäldt
Mognad-att kunna skriva som du!

Väldigt vackert detta tycker jag.
2016-06-03

  M:tin
Oehört vackert Nina!!!!!!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP