Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom ska jag värma dig lite

din kyss
av minnen
som
smultron smaka

kom

ska jag värma
dig lite

din andedräkt
så kall så frisk

kom

ska jag
värma dig lite

dina armar
om min midja

snart töar jag bort
finns då ej kvar..

ty
rosor så sköra..
vackra..
deras tid av
skönhet
en dröm i dag är..




Fri vers av agneta pichler
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-03 06:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så skört och fint...vackert...
2016-06-05

  Järnkatten
Fragilt och ljuvt <3...
2016-06-04

  ULJO
Blir glad av så vacker poesi
2016-06-04

  Fem hjärtan VIP
Så vackert!!
2016-06-04

  Lars Hedlin
Vackert och sensuellt vännen :) kram
2016-06-03

  pussflufftess
~ VACKERT ~
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler