Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄNN ALLA IDROTTSHALLAR !


jag hatar symfoniorkestrar
för de förpestar städerna
allt tjat om industrisemestrar
och upproret mot fäderna
min hjärna kvävs av trångsyntheten
den syresätts av friheten
jag iakttar förlägenheten
hos alla små försagda män


jag hatar beethoven och mozart
det de har skapat äcklar mig
jag dansar till min egen särart
och jag tar inga råd av dig
jag struntar blankt i captain beefheart
förväntningar och korrektiv
var dag är eld och is och nystart
och resten av mitt nya liv


LARZ GUSTAFSSON 4/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2016-06-04 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP