Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ventilerar....


Mitt hjärtas inre blödningar

 

 

vem är jag
frågar jag mig själv
ingen alls
svarar varje cell
inom mig

varför är det så
undrar jag
vad gick fel
och jag har svar
förklaringar på allt
men det är så svårt
att få andra att förstå

jag var mig själv
nu är jag någon annan
allt på grund av händelser
jag inte kunde kontrollera
eller förutse

det är många som lever i bubblan
att i Sverige
här kan inget gå fel
här finns rättvisa
lagar att följa

det är nästan så att jag skrattar

sedan jag var tjugo år
har personer förföljt min familj
hotat, attackerat
vi har inte fått någon frid
och polisen ber bara om bevis

så många år har försvunnit
gått upp i rök
jag som en gång var en social prick
har levt i isolation
ensam
och det har satt sina spår
i mig
allt jag känner

är skam

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-04 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är sjukt grym på att skriva. Jag brukar sällan känna något då jag läser texter från folk här på Poeter.se, men alltså dina texter går rakt in i hjärtat.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP