Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GATANS DIKTATORER

jag tar inga order

av gatans diktatorer

jag använder min frihet

den är en rättighet

jag motsätter mig

att individer eller horder

försöker dra ned mig

i sin motbjudande smet

 

 

en fri ande är jag

och vill inte kommenderas

av bortskämda kräk

som jämt ska ha sin vilja fram

jag vägrar att böja mig

och låta mig dompteras

det är inte JAG

som ska behöva känna skam

 

 

man måste ha ryggen fri

för city är ett dårhus

här kommer attacker

både fysiskt och verbalt

min stofthydda ska tids nog

förpassas till ett bårhus

men det handlar om en tidpunkt

som min GUD har valt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/6 2016

 

Och en sak till - som en viss annan person inte tålde att läsa:

DET FINNS INGA LYCKLIGA SYNDARE!!!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-06-05 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hotar du mig?
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP