Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör så jävla ont.


Jag hatar sommaren

Det går inte att förklara hur ont det gör. Helt plötsligt är allt över och jag är lämnad kvar ensam. Inga tårar i världen verkar lindra. Du är allt för mig och jag är bara hälften för dig. Jag grät för första gången hjälplöst igår, hulkade mig och skrek. Jag vill inte vara här. Ensamheten, tomheten kväver mig. Jag älskar dig trots allt. Men nu är det över. Saker och ting kommer aldrig bli som det en gång var. Fallet har inte tagit slut. Jag faller än. Jag faller som när tårarna gjorde din nacke blöt.




Fri vers av Jakob B
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-05 22:39



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Fan va surt!
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jakob B
Jakob B