Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad två som längtade


Förlust

Virkad mormorsfilt
Fröet som slutade gro
Skor aldrig burna




Bunden vers (Haiku) av Mia Popiana
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-06 07:09



Bookmark and Share


  Respons VIP
Betydelsebärande detaljer. Blir nyfiken på berättelsen och sammanhanget. Här finns det något att utveckla.
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana