Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅR TILLS JAG STUPAR

jag går tills jag stupar

tills vandringen slutar

så skakar min kaka

och landet det lutar

jag kängar ner galler

och går tills jag faller

jag vägleds av lyktor

och inga marschaller

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-06-07 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP